Disse honningristede havregryn er lette og hurtige at lave
og passer perfekt til en travl morgen, da de honningristede havregryn kan
bruges som drys.
4-6 personer. Disse
honningristede havregryn er hurtige at lave, da den samlede tilberedningstid og
arbejdstid er cirka ti minutter.
# Ingredienser honningristede havregryn:
15 g smør (1 spsk)
1-2 spsk honning
3 dl grovvalsede havregryn (100 g).
*
Sådan laver du honningristede havregryn
Start med at smelte smør sammen med honning på en pande.
Når dette er smeltet tilsættes havregryn.
Havregrynene ristes gyldne i honningen og smørret i cirka
tre minutter.
Rør hele tiden i havregrynene, så de ikke brænder på.
Afkøl de havregrynene, og de er klar til at blive spist.
Tips til
honningristede havregryn
Det er en god ide at opbevare de honningristede havregryn i
en lufttæt beholder, så holder de længst.
Brug dem som drys på syrnede mælkeprodukter som fx tykmælk,
ymer eller din yndlingsyoghurt. Perfekt til den hurtige nemme lækre morgenmad.
De kan også bruges i fx bagning eller drysse oven på kager.
Skulle du stå med en opskrift, hvori de kan bruges, så hører
vi meget gerne om det, så vi kan tilføje den i vores opskriftsamling og dermed
glæde vore andre brugere.
Du finder vores kontakt oplysninger her: Kontakt, så skriv
endelig til os, så vi alle kan få glæde af din opskrift.
Lav evt en større portion og spis havregrynene over flere
dage. De sprøde havregryn kan sagtens holdes sig over længere tid, hvis de
opbevares i en lufttæt beholder.
Hvis du vil prøve en anden lækker drys til din morgenmad, så
prøv at lave sprød mysli?
Du finder
opskriften på hjemmelavet sprød mysli her.
Velbekomme, og god fornøjelse.