Lækre marinerede porrer med æg. Denne skønne ret kan bruges som forret eller et spændende tilbehør til de fleste kødretter. Du finder let opskriften HER
4 personer.
Tilberedningstid: ca 20 min. Kogetid: 5-8 min. Marineringstid: 1 time. Ikke
fryseegnet
# Ingredienser
8-12 tynde porrer
1 dl olie
1 spsk vineddike
1 spsk citronsaft
sennep
salt, peber
4 hårdkogte æg
1 bdt persille
* Fremgangsmåde
1. Rens porrerne,
skær dem i ca. 10 cm lange stykker og kog dem møre i letsaltet vand 5-8 min.
2. Rør olie,
vineddike og citronsaft sammen til marinade og krydr med sennep, salt og peber.
Hæld marinaden over
du varme porrer og lad dem trække med marinaden 1 time.
3. Hak æggene og hak
persillen.
Drys æg og persille over ved serveringen.
Server porrerne som
forret med brød til.
Se alle de bedste opskrifter med Porrer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------