Logo

Mozzarellahjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mozzarellahjerter


De sprøde butterdejshjerter er fyldt med italiensk mozzarellaost, bløde soltørrede tomater og frisk basilikum. Giv weekend-snacken julehjertefacon

 

Giv weekend-snacken julehjertefacon. De sprøde butterdejshjerter er fyldt med italiensk mozzarellaost, bløde soltørrede tomater og frisk basilikum.

Du kan udvide fyldet med en lille klat oliventapenade.

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min. ca. 12 stk.

 

# Ingredienser til Mozzarellahjerter:

2 plader butterdej a 85 g

1 æg

125 g italiensk mozzarella

6 soltørrede tomater i olie

frisk basilikum

*

 

Sådan laver du Mozzarellahjerter:

Tænd ovnen på 210 °C.

Udstik dejen i hjerter (eller cirkler).

Læg dem på en bageplade med bagepapir og prik dem med en gaffel.

Pensl med sammenpisket æg og bag dem ca. 18 min.

Lad dem afkøle på en rist.

 

Skær mozzarellaosten i tynde skiver.

Skær butterdejshjerterne igennem med en kniv og læg dem sammen med fyld af mozzarella, små stykker soltørrede tomater og basilikumblade.

Eller pynt dem enkeltvis så bliver der dobbelt så mange.

Server som snack eller lille forret.

 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her