Dessert. Arbejdstid: 3 minutter. Bagetid: 8 minutter. Let at
lave. Lav pris. (4 personer)
# Ingredienser til Bananer i ovn:
4 store, modne bananer
4 spsk rom eller frisk appelsinsaft
Tilbehør: flødeskum
*
Sådan laves Bananer i ovn:
1. Læg bananerne på en rist og sæt den på midterrillen i en
hed ovn, helst 250-300 °C.
Bananerne skal beholde skrællen på.
2. Bag bananerne ca. 4 minutter på hver side.
De bliver nærmest sorte, men det er ikke det samme som
brændte.
Tryk på dem med en finger, de skal føles en anelse bløde.
3. Tag bananerne ud, skær en revne på langs i bananen, så
kødet ligger frit, dryp med rom eller appelsinsaft og server straks. Med
iskoldt flødeskum.
Spis med teske og flere (rom)dryp.
Tips: Modne bananer er varmt gule og fregnede.
Anden spiritus kan erstatte rommen.
I stedet for appelsinsaft kan man lægge lidt
tyttebærsyltetøj i.
Se flere
opskrifter med Bananer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------