Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: 1 time. Svær at lave. Lav pris.
# Ingredienser
til Fladbrød, norske:
600 g grahamsmel (10
dl)
250 g rugmel (5 dl)
6-7 dl skummetmælk
½ tsk salt
1 stegepande
*
Sådan laves Fladbrød,
norske:
1. Bland grahamsmel,
rugmel og salt i en skål.
2. Tilsæt det meste
af skummetmælken og ælt en dej.
Tilsæt resten lidt
efter lidt og ælt, til dejen er smidig og glat.
3. Tag en håndfuld
dej ad gangen og rul den til en tynd cirkel med en kagerulle på et melet bord.
Den skal være på
størrelse med stegepanden.
Sørg for, at bordet
er godt melet hele tiden, så dejen ikke hænger i.
4. Varm stegepanden
godt op.
5. Løft hver dej
skive over på stegepanden ved hjælp af en paletkniv, og bag den et par min på
hver side, den er sprød og har gyldne pletter.
6. Lad fladbrødene
afkøle på en bagerist.
Tips: Fladbrød opbevares tørt og luftigt. Vand kan
erstatte skummetmælk. Det er vigtigt at bruge fintmalet mel.
Se flere
opskrifter med Fladbrød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO
ooo -----------