Pizza er en god gæsteret.
og med dette fyld får du en variant med syrlig, frisk smag. Det smager
bare så godt. Retter med pizza er altid godt!
Tid: 1 time og 15
min, heraf 30 min for dejen at hæve og 25 min i ovnen. 6 pers.
# Ingredienser
BUND:
½ pk. gær (25 g)
2 dl vand (37 °C)
1 spsk olie
5 dl hvedemel
½ tsk salt
FYLD:
800 g hvidkål
1 spsk kommen
2 spsk olie
2 dl hvidvin
2 æbler
2 dl fløde
2 dl cremefraiche
3 æggeblommer
1 fed hvidløg
1 tsk salt og ¼ tsk
peber
4 dl reven ost med stærk
smag
* Fremgangsmåde
1. Rør gæren ud i det
lune vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen sammen.
Tag dejen op på et melet
bord, og ælt den godt igennem og lad dejen hæve 30 min.
2. Skyl kålen og skær
den i fine strimler.
3. Svits hvidkål og kommen
i olie.
Tilsæt hvidvin. Rør rundt nu og da.
4. Skyl æblerne og skær
dem i fine skiver.
5. Bland fløde, cremefraiche,
æggeblommer og presset hvidløg.
Smag til med salt og
peber.
6. Tryk dejen ud i en
bradepande. Lad den gå op ad kanten.
7. Fordel kålblandingen
og æblerne over dejen.
Hæld æggemassen over.
Drys med ost.
Bag ved 225 °C i 20-25
minutter.
Server direkte fra bradepanden
med en råkostsalat.
Tips: Hvis du skærer pizzaen i tern, bliver den dejlig
skovtursmad, både for børn og voksne.
Den er nemlig lige god
varm som kold.
Se alle de bedste opskrifter med Pizza
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------