Lækre fyldte tomater med bacon og champignonfyld - Få
opskriften her og servér dem på middagsbordet! De smager forrygende...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 20 min. Ikke fryseegnet.
# Ingredienser
4 store tomater
salt
2 skiver bacon
100 g friske
champignon
1 spsk citronsaft
1 spsk rasp
2 spsk hakket
persille
10 g smør
* Fremgangsmåde:
1. Skær et låg af
tomaterne.
Tag indmaden ud med
en teske. Drys med salt.
2. Klip bacon i
strimler over en pande.
Steg dem sprøde og
tilsæt de grofthakkede champignon.
3. Indmaden fra
tomaterne blandes i en skål med resten af ingredienserne.
Smag til med salt og
peber og fyld de udhulede tomater.
4. Drys lidt rasp
over og læg en klat smør øverst.
Sæt tomaterne i en
varm ovn ved 225 °C og lad dem stege ca 10 min.
5. Fyldte tomater
går fint til al slags okse- og kalvekød.
Variation:
Store løg kan fyldes
på samme måde som tomaterne. Pil dem og giv dem et opkog i vand i 5 min.
Fyld dem og steg dem møre enten i ovn eller i en gryde med låg. De skal have ca
½ time.