Afslut middagen med en lækker trifli med marinerede rosiner,
nougatcreme og makroner.
Læg rosinerne i blød i god tid. Vi har brugt cognac, men rom
er også godt.
Arbejdstid: 20 min. Hviletid: 3 timer Ikke fryse-egnet. 4
personer. Er I kun to , så halver opskriften.
# Ingredienser til Nougattrifli med marinerede rosiner:
2 dl rosiner
1 dl cognac (eller appelsinsaft)
1 dl appelsinsaft
8 knuste makroner
200 g blød nougat
1½ dl piskefløde
Pynt: citronmelisse
*
Sådan laver du Nougattrifli med marinerede rosiner:
Læg rosinerne i blød i cognac og appelsinjuice i mindst 3
timer.
Knus makronerne og læg dem i bunden af fire portionsglas.
Dryp med saft fra rosinerne.
Smelt nougat i en skål over vandbad.
Pisk fløden til blødt skum og vend det sammen med nougaten.
Fordel nougatcremen i glassene og sæt dem i køleskabet ca. 1
time, til de er stivnede.
Fordel rosinerne på toppen og pynt med citronmelisse.
Se
flere dejlige desserter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD