Laksefilet skåret så
den er helt uden skind og ben, er en rigtig luksus. Med en cremet kaviarsauce
til bliver smagsindtrykket fuldkommen. Du kan tilberede retten enten med frisk
eller frossen laks.
Tid: 25 min, heraf
20 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
4 skiver laksefilet
a ca 125 g
½ spsk smør eller margarine
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
KAVIARSAUCE:
2 dl cremefraiche
50 g ufarvet kaviar
salt og peber
* Fremgangsmåde
1. Læg de skind- og
benfri laksefileter i et letsmurt ovnfast fad.
Drys med salt og
sort peber.
Dæk fadet med
alufolie.
2. Sæt fadet i en 200
°C varm ovn i ca 20 min.
3. Rør
ingredienserne til kaviarsaucen sammen og smag den forsigtigt til med salt og
peber.
4. Anret laksen på
tallerkener.
5. Server
laksefileterne med kaviarsaucen og løse ris, evt. blandet med ærter.
Pynt gerne med en
kvist dild.
Tips: Kaviarsaucen kan røres med klippet purløg.
Fisken kan
tilberedes i mikroovnen. Læg fisken på et egnet fad.
Dæk til og tilbered
ved 750W i ca 7 minutter.
Se alle de bedste opskrifter med Laks og Fisk
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------