Logo

Råd til at koge ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er de nye råd fra Fødevarestyrelsen 

 
Skyl risene godt
Lad risene stå i blød i et par timer i køleskabet eller overhæld
risene med kogende vand og lad dem stå i blød i 15-30 min i stedet.
Kog risene i for meget vand, ligesom når du koger pasta.
Lige inden risene er kogt færdige, hælder du vandet fra, og
lader gryden stå med låg på i nogle min.
Tilberedningstiden afhænger af ristypen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her