Dessert Arbejdstid: 20 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser
til Melon med hindbærmousse
2 små søde modne meloner
Hindbærmousse:
300 g hindbær
50 g flødeost
2 spsk sukker
piskefløde
*
Sådan laves Melon med hindbærmousse
1. Skær melonerne midt igennem på tværs.
Tag kernemassen forsigtigt ud med en ske.
Tak eventuelt kanten med en kniv.
Skær melonerne flade i bunden, så de kan stå på et fad.
Sæt melonerne køligt og tildækket.
Hindbærmousse:
2. Gå hindbærrene efter.
Skyl dem, hvis det er nødvendigt, og lad dem dryppe af i en sigte.
Tag nogle fra til pynt.
3. Blend hindbærrene og/eller purér dem gennem en sigte.
4. Rør flødeost og sukker i hindbærmosen.
5. Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i. Sæt
moussen køligt.
Servering:
6. Sæt melonerne på et fad.
Fyld hindbærmoussen i og pynt med hindbær. Server straks.
Tips: Brug fx cantaloup eller honningmeloner.
Melonerne skal serveres kølige, ikke iskolde.
Melonerne kan også fyldes med sorbet, se fx Hindbærsorbet
eller Frugtsorbet.
Eller med frugt, se fx Cantaloupmeloner,
fyldte.
Se alle de bedste opskrifter med Melon
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------