En let dessert med
en blød og frisk frugtsmag er ofte lige hvad man trænger til efter en god
middag. Lyder det ikke godt? Nemt at forberede og så lige servere, når det er
spisetid.
Tid: 2 timer, heraf
1½ time i køleskabet. 4 pers.
# Ingredienser
2 mangofrugter
5 blade husblas
saft af 1 appelsin
saft af ½ citron
½ dl sukker
3 æggehvider
PYNT:
reven chokolade
eller chokoladekrymmel
* Fremgangsmåde
1. Skræl
mangofrugterne.
Halver dem og skær
stenene fri.
Skær frugtkødet i
tern.
2. Læg husblassen i
blød i koldt vand 10 min.
3. Læg
frugtstykkerne i gryden.
Tilsæt appelsin- og
citronsaft og sukker, giv det et opkog.
4. Findel det i
foodprocessoren til en puré.
5. Kram vandet ud af
husblassen og smelt den i den varme puré.
6. Lad det stå
koldt 30 min.
7. Pisk æggehviderne
helt stive.
Vend den forsigtigt
i mangopuréen, når den begynder at stivne.
8. Hæld massen i
portionsglas.
Lad desserten stivne
i 1 time i køleskabet.
9. Pynt med reven
chokolade eller krymmel. Server.
Tips: I stedet for mangofrugter kan du bruge
papaya.
Følg i øvrigt opskriften.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------