Logo

Morga

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Morga 

 
Morga kan populært betegnes som koncentreret grønsagsbouillon, nærmere en grønsagsekstrakt. Morga kan bruges i stedet for bouillon, men man skal være opmærksom på, at det som ekstrakt har en langt mere markant smag og derfor skal bruges med varsomhed.
Skal man sammenligne, må det blive med andre planteekstrakter, fx tamari.

 
Morga skal tilsættes retten senest muligt, da det ellers sætter værdifulde stoffer til. I forbindelse med brug af morga kan man undlade at salte, den let skarpe saltsmag i ekstrakten er i reglen tilstrækkelig.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.229 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her