Logo

Kartoffelpandekager med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelpandekager med ost

 
Kartoffelmos i ny forklædning: Med camembert og rosmarin er dette tilbehør også strålende som hovedret.
Til 4 portioner. Tilberedning, 25 min. (plus tid til afkøling)
 
# Ingredienser
1 brev kartoffelmospulver med mælk til 3 portioner
2 kviste rosmarin
50 g camembert
4 spsk rasp
2 spsk olie
2 spsk smør
 
* Tilberedning
1. 3 dl vand bringes i kog.
Tag gryden fra komfuret og lad vandet køle af 1 minut.
1 brev kartoffelmospulver med mælk til 3 portioner røres i.
Kom massen i en skål og lad den køle lidt af.

 
2. Nålene rives af 2 kviste rosmarin, og de hakkes fint.
50 g camembert skæres i små terninger:
Begge dele vendes i den lunkne kartoffelmasse.
Den formes til en 16 cm lang rulle, der skæres i 8 skiver.
De vendes i 4 spsk rasp, så de er helt dækket.
Lad 2 spsk olie og 2 spsk smør smelte på en pande, til det skummer.
Kartoffelpandekagerne steges 3-4 minutter på hver side, til de er gyldenbrune.

 
Energi pr. portion: 6 g protein, 14 g fedt, 25 g kulhydrater = 254 kcal (1064 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her