Logo

Rugbrødssandwich med fiskesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rugbrødssandwich med fiskesalat

 

Vi har rørt en lækker fiskesalat af dampet, hvid fisk. Du kan også bruge en rest ovnbagt laks eller en tilsvarende mængde varmrøget laks eller makrel.

4 sandwich. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: ca 10 min.

 

# Ingredienser til :

Fiskesalat:

125 g mørksejfilet (eller anden hvid fisk)

salt og friskkværnet peber

100 g cremefraiche 38%

1 spsk kapers

8 duske frisk dild

 

Sandwich:

4 skiver groft rugbrød

½ skoleagurk

*

 

Sådan laver du Rugbrødssandwich med fiskesalat:

Damp fisken i lidt vand med salt og peber i en gryde under låg i ca. 7 min. ved svag varme.

Lad fisken køle af.

Fjern evt. skind og små ben.

Læg fiskekødet i en skål, og pisk det sammen med cremefraiche.

Tilsæt kapers og dild.

Smag til med salt og peber.

 

Fordel fiskesalaten på 2 skiver rugbrød.

Høvl agurken i strimler med en tyndskræller.

Læg agurkestrimlerne på fiskesalaten.

Læg en skive rugbrød ovenpå hver mad.

Klem sammen, og skær madderne midt over, så der bliver 4 rugbrødsklapsammen.

 

Se flere dejlige sandwich her

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her