Logo

Beurre Rouge Sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beurre Rouge Sauce 

 
Den er velegnet til mørkt kød: okse eller vildt. Beurre Blanc Sauce tilberedes på samme måde som beurre rouge, blot med hvidvinseddike og hvidvin. Saucen er god til fisk, lyst kød samt fjerkræ.
Sauce til 4 personer. Arbejdstid: 10 minutter. Let at lave. Lav pris. 

 
# Ingredienser til Beurre Rouge Sauce:
3 skalotteløg
1 knsp peber
100 g smør
3 spsk rødvinseddike
3 spsk rødvin

 
* Sådan laves Beurre Rouge Sauce:
1. Pil skalotteløgene og hak dem fint.
Kog dem klare i lidt smør.
Tilsæt rødvinseddike og rødvin.
Lad det koge uden låg, til der kun er ca. 2 spsk væske tilbage.

 
2. Si løgene fra eller lad være.
Tilsæt det kolde smør lidt efter lidt og pisk godt, til smørret er helt blandet med væden.

 
3. Krydr med peber.
Pisk saucen cremet, over meget svag varme, den må ikke koge.
Server straks.

 
Se flere opskrifter med sauce   

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1349912-11-2022 12:55:07 line larsen
hej hvor mange personer er denne sovse opskrift til? Beurre Rouge Sauce:

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her