Logo

Vegetarisk paella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vegetarisk paella

 
Paella laves traditionelt med fisk og skaldyr, men den er mindst lige så god vegetarisk, og med denne opskrift får du chancen for at få ryddet ud i grønsagsskuffen
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min.
 
# Ingredienser
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk olie
1 bakke cherry tomater
2 dl ris Bomba paella eller Arborio risotto ris (160 g)
evt.
½ g safran
1 dl hvidvin
3 dl bouillon
1 fennikel

1 bdt. nye gulerødder
½ bdt grønne asparges (eller 150 g sukkerærter)
1-2 spsk olie

salt og peber
Tilbehør: brød

 
* Tilberedning
1. Sauter finthakket løg og finthakkede hvidløg på en pande med olie.

 
2. Tilsæt cherry tomater, ris, safran, vin og vand og giv det et opkog.
Læg låg på og lad det simre ved svag varme, til risene er møre og væsken fordampet (ca 15 min).

 
3. Lad risene trække yderligere 5 min. under låg.
Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker.

Steg dem sprød-møre på en pande med olie og krydr med salt og peber.

 
4. Fordel de stegte grønsager over paellaen og server brød til.

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her