En fin ret, som man
kan svælge i af hjertens lyst: Grydestegt kaninkølle harmonerer fantastisk med
en cremet sennep-estragon-sauce - Du får succes med denne opskrift
Til 4 personer. Tilberedning:
1 time.
# Ingredienser
2 løg
2 fed hvidløg
2 spsk olie
4 kaninkøller (a 250
g)
hvedemel
1 dl hvidvin
1½ dl hønsebouillon
150 g cremefraiche
38 %
2 spsk hakket estragon
2 spsk grov dijon sennep
salt og peber
* Tilberedning
1. 2 Løg skæres i fine strimler. 2 hvidløgsfed
presses.
2. 2 spsk olie varmes op i en bred gryde, 4
kaninkøller saltes og vendes i mel.
De steges i olie på
hver side, til de er gyldenbrune og tages derefter op af gryden.
Løgene og hvidløgene
kommes i og steges glasagtige ved middel varme i 3-4 minutter.
3. 1 dl hvidvin og 1½ dl hønsebouillon hældes
i.
Køllerne kommes i
igen.
Der lægges alufolie
over, og de steges i midten af den forvarmede ovn ved 190 °C i 40 minutter (varmluft
170 °C).
4. Derefter tages køllerne op og holdes varme.
Saucen sis og
blandes med 150 g cremefraiche og 2 spsk hakket estragon.
Saucen koges op og
krydres med 2 spsk grov dijonsennep, salt og peber.
Serveres med
køllerne.
Energi pr. portion:
43 g protein, 21 g fedt, 7 g kulhydrater = 400 kcal (1671 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.