Logo

Ægge- og ostekokotter med oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ægge- og ostekokotter med oliven 

 
En forret med en dejlig blanding af salte sorte oliven, porre og blåskimmelost. Kokotterne gør sig lige godt varme som kolde. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 25-30 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
1-2 spsk smør eller margarine
8 sorte oliven
1 dl strimlet porre
50 g blåskimmelost, fx Danablue
4 æg
2 dl mælk

 
* Fremgangsmåde
1. Smør 4 ovnfaste portionsforme med fedtstof.

 
2. Udsten olivenerne og hak dem. Skyl porren og skær den i strimler. Mos osten.

 
3. Fordel oliven, porre og ost i de 4 forme.

 
4. Bland æg og mælk, men pisk ikke. Hæld blandingen i formene.

 
Kog kokotterne i vandbad i en sauterpande.
Vandet skal kun småkoge, ikke bulderkoge, for så får æggemassen huller.

 
7. Kokotterne er færdige, når æggemassen er stivnet.

 
8. Server forretten med en blandet salat.

 
Tips: Osten kan også blandes i æggemassen, inden den hældes over porre og oliven.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg

 

Se alle de bedste opskrifter med Ost

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.614 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her