Syltning Syltetøj. Arbejdstid: 10 min. Skal trække: 1 døgn. Let at lave. Mellem pris.
# Ingredienser
til Tranebær, rårørte
1½ kg tranebær
300 g sukker (ca. 3½ dl)
1 dl kogende vand
Sylteglas
*
Sådan laves Tranebær, rårørte
1. Skyl tranebærrene i koldt vand og lad dem dryppe af.
2. Opløs sukkeret i kogende vand og hæld det over bærrene,
når det er afsvalet.
3. Stil bærrene koldt og tildækket et døgn.
Vend dem af og til, så de safter og sukkeret opløses helt.
4. Hæld tranebærrene på rene glas og bind til med syltepapir
eller brug glas med patentlåg.
Tips: God ledsager til vildt og kødretter.
Tranebærrene indeholder benzoesyre, som virker
konserverende.
Det er derfor overflødigt at tilsætte konserveringsmiddel.
Se alle de bedste opskrifter med Tranebær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------