Tilbehør Grill. Arbejdstid: 10 minutter Afkøles: 1 time. Let at lave. Lav pris. Fryse-egnet.
# Ingredienser til Brøndkarsesmør:
100 g smør
200 g brøndkarse (2 bdt)
1 tsk fint høvlet peberrod
lidt citronsaft
* Sådan laves Brøndkarsesmør:
1. Tag smørret ud af køleskabet en halv time før brug.
2. Hak brøndkarsen fint med en kniv.
Bland fintreven peberrod, brøndkarse og citronsaft med
smørret og rør det godt sammen.
3. Form smørret til en rulle, hvis det skal bruges oven på
en bøf, eller kom det i små skåle.
Sæt smørret i køleskab mindst en time før servering.
Tips: Hvis smørret er formet som en rulle, skæres den i
skiver og stykkerne lægges oven på en bøf eller lignende.
Brøndkarsesmør med peberrod er især godt til oksekød.
Brøndkarsesmør med hvidløg er fint til lam.
Brøndkarsesmørret kan også blandes med andre krydderurter,
fx kørvel eller persille, men det er brøndkarsen, der skal dominere.
Kan fryses; holdbarhed: 3 måneder.
Se flere
opskrifter med Brøndkarse
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------