De velsmagende
østershatte med flade kan sagtens serveres selvstændigt som forret med et stykke
flûte til - Du får succes med denne opskrift.
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning:
15 min.
# Ingredienser
300 g østershatte
50 g soltørrede
tomater i olie
2 forårsløg
1 dl piskefløde
½ tsk friske
timianblade
salt og peber
* Tilberedning
1. 300 g østershatte gøres i stand.
50 g soltørrede
tomater i olie dryppes af og skæres i smalle strimler.
2 forårsløg gøres i
stand og skæres i 2 cm lange stykker.
2. 2 spsk olie varmes op på en pande.
Svampene svitses
kraftigt ved stærk varme i 2 minutter.
Tomater og forårsløg tilsættes sammen med 1 dl piskefløde.
Det hele bringes i kog
et øjeblik.
½ tsk friske
timianblade drysses over, og der smages til med salt og peber.
Energi pr. portion:
5 g protein, 28 g fedt, 7 g kulh. = 290 kcal (1214 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.