Her
er den klassiske pasta ret piftet op med balsamico og har fået ekstra fyld af
frisk squash - selv Lady og Vagabonden er begejstrede...
Her er den klassiske pasta ret piftet op med balsamico og har fået ekstra fyld af frisk squash - selv Lady og Vagabonden er begejstrede...
4
personer. Er I kun to , så halver opskriften. Arbejdstid:
40 min. Stege-/kogetid: 30 min.
#
Ingredienser til Pasta med kødboller og tomatsauce:
2
løg
2 spsk
olie
2-3
fed hvidløg
3-4
kviste timian, oregano og merian
1
kg tomater (eller 2 dåser flåede hele tomater)
1
drys rørsukker
groft
salt og friskkværnet peber
2 tsk
balsamico (eller rødvinseddike)
1
gul squash
Kødboller:
75
g parmesanost
500
g hakket oksekød maks. 12% fedt
salt
og peber
Endvidere:
500
g bånd pasta
frisk
basilikum
*
Sådan
laver du Pasta med kødboller og tomatsauce
Pil
og hak løgene, og steg dem klare i olie.
Tilsæt
knust hvidløg sammen med skyllede blade af timian, oregano eller merian (eller
en blanding af disse).
Skyl
tomaterne, skær dem i mindre stykker, og vend dem sammen med løgene.
Krydr
med salt, sukker og peber, og kog det hele mørt i ca. 15 min.
Blend
evt. saucen.
Smag
til med balsamico.
Skær
squash i små terninger, rør dem i saucen, og kog igennem.
Ælt
kødet sammen med revet ost, salt og peber, og form det til ca. 30 små
kødboller.
Læg
dem forsigtigt i den rygende varme tomatsauce.
Læg
låg på gryden, og lad kødbollerne blive gennemvarme ved meget svag varme.
Kog
pastaen efter pakken s anvisninger.
Server
den friskkogte pasta med den varme tomatsauce med kødboller, og drys med
basilikumblade.
Her finder du flere opskrifter på dejlige pastaretter. Gå på opdagelse og
find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD