Logo

Grøn aspargessuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn aspargessuppe

 

Super enkel cremet aspargessuppe med grønne asparges og en lækker fyldig smag. Server til forret, frokost eller som let aftensmad. Se opskriften her.

Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 15 min. Fryse-egnet. 4 personer. Er I kun to Grøn aspargessuppe, så halver opskriften.

 

# Ingredienser til Aspargessuppe:

500 g grønne asparges

ca. 5 dl hønse- eller urtebouillon

1½ dl piskefløde

4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)

2 tsk citronsaft

Tilbehør: brød

*

 
Sådan laver du Aspargessuppe:
Skær hovederne af aspargeserne og læg dem til side.
Skær resten af aspargeserne i stykker og kog dem i ca. 10 min. i bouillonen, til de er helt møre.
Blend det hele, til det er cremet og si suppen.
Kog aspargeshovederne i suppen i 2-3 min.
Rør fløden sammen med æggeblommerne og citronsaften, rør det i suppen og varm den op til kogepunktet.
Suppen må ikke koge!
Tilsæt lidt kogende bouillon eller vand, hvis suppen er for tyk.
Smag den til med salt og peber, og server evt. brød til.
---


Se de andre gode opskrifter på skønne supper her 


 
Grøn aspargessuppe
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her