Her er kogebogen med
nemme madopskrifter, madplan, tøm køleskabet og Din egen kogebog med dine egne
opskrifter
Til 4 personer.
Tilberedningstid: ca 20 min. Stegetid: ca 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
6 kyllingebryster
(evt. frosne)
4-5 mellemstore julesalat
75-100 g smør
salt og peber
1 æg
2-3 tomater
4 spsk rasp
1 bdt persille
* Tilberedning
1. Optø
brystfileterne, hvis der bruges frosne. Tør dem godt.
2. Skær rodskiven af
julesalaten og skyl dem godt.
Kog dem i letsaltet
vand 5 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt.
3. Brun smørret på
en pande og steg brystfileterne heri, 5 min. på hver side.
Drys dem med salt og
peber og hold dem varme.
4. Kog ægget i 9
min. Pil skallen af og hak ægget fint.
Skyl tomaterne og
skær et kryds i hver.
Kom lidt mere smør
på panden og lad så julesalat og tomater snurre heri.
5. Anret
kyllingekødet på et varmt fad og garner med tomater og julesalat.
6. Hæld raspen på
panden og rist den gylden.
Drys den over
julesalaten sammen med det hakkede æg og den hakkede persille.
7. Server med
råstegte kartofler.
Kog evt. panden af med lidt hvidvin og fløde.
Smag skysaucen til
og server den til.