Logo

Dressinger og kolde saucer - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dressinger og kolde saucer - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Her finder du de bedste opskrifter på dressinger. Du finder opskrifter på dip, kolde saucer og dressinger til både hverdag og fest.

 
Ymerdressing med merian
Ylettedressing med chili
Ylettedressing med persille
Cremefraiche-sauce med sennep og dild
Cremefraiche-sauce med citronskal
Cremefraiche-sauce med syltede agurker

 
Rør det syrnede produkt op med de øvrige ingredienser og smag til.
Er dressingen for tyk, tilsættes lidt mælk eller fløde.
Lad dressingen stå og trække nogle timer i køleskabet.
Rør rundt i den lige før serveringen.

 

Ymerdressing med merian

 
(4 pers.)
2 dl ymer
½ dl piskefløde
1 tsk tørret merian
1 tsk groft salt
¼ tsk peber
1 spsk fransk aromasennep
 
* Tilberedning
Server fx. dressingen til en skål grøn salat blandet med ost og
kogt skinke, skåret i terninger. Salaten kan serveres som frokostret.
Dressingen kan også serveres til en skål blandet salat,
der serveres til en kødret.
Til toppen

 

Ylettedressing med chili

 
(4-6 pers.)
3 dl ylette, ymer eller tykmælk
½-¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
3 spsk sød chilisauce eller tomatketchup.

 
* Tilberedning
Server dressingen i en skål for sig til strimlet salat, kinakål eller hvidkål og
hakket persille eller en skål blandet salat.
Til toppen

 

Ylettedressing med persille

 
(4-6 pers.)
3 dl ylette, ymer eller tykmælk
2 spsk mælk
½-¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 spsk revet skalotteløg
2 spsk hakket persille.

 
* Tilberedning
Server dressingen til salat, fx. icebergsalat med fennikel og rød peber.
Til toppen

 

Cremefraiche-sauce med sennep og dild

 
(4-6 pers.)
3½ dl cremefraiche
1½ tsk groft salt
3 spsk sød fransk sennep
½ tsk tørret dild
2 spsk friskklippet dild

 
* Tilberedning
Server saucen som dip eller dressing til kold kartoffelsalat.
Til toppen

 

Cremefraiche-sauce med citronskal

 
(4-6 pers.)
2 dl cremefraiche 18 %
2 dl cremefraiche 38 %
1½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 tsk revet citronskal
2 spsk klippet dild

 
* Tilberedning
Hæld saucen hen over rensede, røgede ørred-, silde- eller makrelfileter.
Pynt med dildkviste og server retten som forret.
Til toppen

 

Cremefraiche-sauce med syltede agurker

 
(4-6 pers.) 
3½ dl cremefraiche
1½ spsk revet løg
1½ spsk sød fransk sennep
4 spsk finthakkede, syltede agurker
1 tsk groft salt og friskkværnet peber.

 
* Tilberedning
Server fx. saucen til tunfiskesalat bestående af tunfisk i olie, grøn salat,
tomatbåde og hårdkogte æg skåret i kvarte.
Denne salat er velegnet som forret.
Til toppen

 
Se også opskrifter på Dip og kolde saucer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her