Logo

Parfait og sorbet med tyttebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Parfait og sorbet med tyttebær 

 
Den lidt skarpe smag, som er så typisk for tyttebær, forstærkes her med en sjat gin. Hurtigt og let laver du en festlig og smuk dessert.
Tid: 30 min. + 1 døgn i fryseren. 4-6 pers.
 

# Ingredienser
PARFAIT:
250 g tyttebær ( ½ liter)
1½ dl sukker
1 spsk gin
3 dl piskefløde

 
SORBET:
250 g tyttebær ( ½ liter)
3 dl sukker
2½ dl vand

 
* Fremgangsmåde
1. Mix tyttebærrene, i foodprocessoren sammen med sukker og gin, til parfaiten.

 
2. Pisk fløden til skum. Vend det i tyttebærmassen.

 
3. Hæld det hele i en skål og frys det ned.

 
4. Mix tyttebærrene, i foodprocessoren med sukker og vand, til sorbeten.

 
5. Hæld massen i en anden skål og frys også det ned.

 
6. Ved serveringen lægges parfait og sorbet lagvis i høje champagneglas. Pynt med bær.

 
Tips: Tyttebærrene kan eventuelt erstattes med tranebær.

 

Se alle de bedste opskrifter med Dessert

Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet

Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her