Logo

Varmt kalkunbrød - altid bedst på Kogebog.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varmt kalkunbrød - altid bedst på Kogebog.dk 

 
Har du en rest tilovers fra en kalkunmiddag, er disse varme brød med kalkun, druer og camembert den perfekte måde at udnytte den på. Du kan også købe færdigskivet kalkunbryst.
Tid: 15-20 min, heraf 8-10 min i ovnen. 4 pers.

 
# Ingredienser
20 blå vindruer
4 skiver formbrød
1 spsk plantemargarine
1 spsk sennep
4 skiver røget kalkunbryst
100 g camembert

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl og flæk druerne. Fjern stenene.

 
2. Læg brødskiverne på en plade med bagepapir.
Smør dem med margarine og sennep.

 
3. Læg en kalkunskive på hvert brød. Fordel druerne henover.

 
4. Skær osten i tynde skiver og fordel dem over kødet.

 
5. Gratiner brødene ved 250 °C i 8-10 min eller til osten er smeltet lidt ned over druerne.

 
Tips: I stedet for camembert kan du bruge færdigreven gratinost.

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her