And smager meget
dejligt sammen med frugt. Her får det fine kød sin friskhed fra de syrlige
abrikoser. Det smager saftsuseme godt.
Tid: 40-45 min. 4
pers.
# Ingredienser
700 g andebryst (2
stk)
1 spsk smør eller margarine
1 tsk salt
¼ tsk peber
1 ds. abrikoser (420
g)
½ dl rødvin
2 spk soya
1 terning
hønsebouillon
2 dl vand
1 spsk
abrikosmarmelade
1 tsk Maizena
1 knsp cayennepeber
TIL SERVERING:
30 g pinjekerner
ris, gerne blandet
med vilde ris
200 g frosne ærter
* Fremgangsmåde
1. Opvarm
fedtstoffet på en pande.
Brun andebrysterne
på begge sider.
Drys med salt og
peber.
2. Tilsæt abrikoser
i strimler sammen med lidt væde, rødvin, soya, bouillonterning, vand og
marmelade. Lad det simre 20 - 25 min.
3. Tag kødet op og
hold det varmt under alufolie.
4. Findel abrikoser
og sky i blenderen til en sauce.
Hæld det op i en
gryde.
5. Bring det i kog
og jævn saucen med Maizena udrørt i lidt koldt vand.
Smag til med
cayennepeber.
6. Rist
pinjekernerne på en tør pande.
Skær kødet i skiver
på skrå.
7. Server kødet med
ris blandet med ærter, saucen og et drys af ristede pinjekerner.
Tips: I stedet for andebryst kan du bruge kalkun
eller kylling.
Se alle de bedste opskrifter med Andebryst, Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------