Dessert. Arbejdstid: 20 minutter. Frysetid: ca. 3 timer. Let
at lave. Lav pris. Fryse-egnet.
(4 personer)
# Ingredienser til Appelsinsorbet:
4-5 appelsiner (ca. saft)
flormelis ()
2 æggehvider
Aluminiums- eller plastform
* Sådan laves Appelsinsorbet:
1. Pres appelsinerne.
Hæld saften i en form, og stil den i fryseren i 1½-2 timer.
Rør med mellemrum i isen. Husk at skrabe formens sider ned
hver gang.
Lad sorbeten fryse, til den får en grødet konsistens.
2. Pisk hviderne stive, vend flormelissen i og vend denne
marengsmasse i den grødede is.
Lad sorbeten fryse yderligere ½-1 time.
3. Tag sorbeten ud af fryseren, pisk den igennem og server
straks i afkølede portionsglas.
Tips: Sorbeten kan serveres i de udhulede
appelsinskaller. Så fyldes den i de kolde, halve og helt tomme skaller, når
marengsmassen er blandet i, og fryser færdig. Sorbeten kan også serveres i
kugler sammen med vaniljeis eller med andre sorbeter.
Holdbarhed i fryser: ca. 3 måneder.
Se de bedste opskrifter med
Appelsin
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------