Logo

Kødsalat med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødsalat med kartofler

 
Her er kogebogen med nem opskrift på salat, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca 20 min.

 
# Ingredienser
200 g letsaltet kogt skinke eller kogt kød, fx kogt oksekød
4 kogte, kolde kartofler
2 rødløg, hakkede eller i skiver

2 tomater i både
1 dl kogte eddikesyltede rødbeder i små tern
1 salathoved

1 bdt hakket persille


Marinade:
4 spsk olie
1 spsk vineddike
1 fed hvidløg
salt, peber

 
* Tilberedning
1. Skær det kogte kød eller skinken i små tern.

 
2. Pil kartoflerne og skær dem i skiver.
Skær salaten i strimler.
Bland ingredienserne i en skål.

 
3. Bland marinaden og hæld den over salaten.
Lad salaten trække mindst ½ time inden den serveres med brød til.

 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (9 stemmer)
Siden er blevet set 6.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her