Dessert Arbejdstid: 20 min. Afkøles: ca 2 timer. Middelsvær at lave. Lav pris. Fryse-egnet.
4 personer.
# Ingredienser til Ingefærfromage:
2 æg
¾ dl sukker
2 spsk citronsaft
1 tsk reven skal af usprøjtet citron
2 tsk reven frisk ingefær
5 blade husblas
2 dl piskefløde
*
Sådan laves Ingefærfromage:
1. Sæt husblassen i blød i koldt vand 7-8 min.
2. Del æggene og pisk æggeblommer og sukker let og luftigt.
Tilsæt den revne citronskal og den revne ingefær.
3. Tag husblassen op med det vand, der hænger ved.
Læg den i en skål og smelt den over vandbad.
4. Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum.
5. Hæld den håndvarme husblas i æggemassen i en tynd stråle
og rør, så husblassen straks blandes i æggemassen.
6. Vend halvdelen af flødeskummet i fromagen, når den
begynder at stivne.
7. Vend forsigtigt de piskede æggehvider og det resterende
flødeskum i.
8. Hæld fromagen op i en skål eller fordel den i portionsglas
og stil den koldt et par timer.
Tips: Den friske ingefær kan erstattes af 3 tsk finthakket syltet
ingefær.
Fordel eventuelt fromagen i chokoladeskaller. Portionen
rækker til 8 skaller.
Pynt med citronmelisseblade.
Kan fryses. Holdbarhed: 2-3 måneder.
Se flere
opskrifter med Ingefær
Se flere
opskrifter med Dessert
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad
til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------