Logo

Helstegte rejer i olivenolie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Helstegte rejer i olie 

 
En anden måde at servere rejer på. De bliver fantastisk lækre! Sæt gerne skylleskåle på bordet, med vand og citronskiver i og et godt glas kold hvidvin.
Tid: 15 min + optøningstid for frosne rejer. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 kg store rejer med skal, friske eller frosne
1 dl olie
5-6 fed hvidløg
½ spsk groft salt

 
* Fremgangsmåde
1. Optø rejerne hvis de er frosne.
Dup dem så tørre som muligt.

 
2. Opvarm olien i en wok eller en stor stegepande.

 
3. Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver.
Lad dem svitse lidt i olien og læg så rejerne i.
Lad dem stege ca 1 min ved stærk varme.
Rør rundt hele tiden.

 
4. Drys dem med groft salt.
Server rejerne direkte fra panden med brydebrød eller baguetter.

 
Tips: I stedet for hvidløg kan du bruge porre.

 

Se alle de bedste opskrifter med Skaldyr eller Rejer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her