Svampede æblemuffins med den klassiske smag af kanel kombineret
med sprøde mandler - hurtige at lave og fungerer godt som sødt mellemmåltid!
Arbejdstid:
15 minutter Koge/stegetid: 35 minutter. Fryseegnet. 1 person
#
Ingredienser til Mandel-æble muffins:
30
g groft knækbrød
25
g sukker, Multisød eller sukrin efter smag
½ tsk
bagepulver
lidt
vaniljekorn
1 tsk
kanel
1
æble
1
æg
75
g ylette
5 g
hakkede mandler
(silikone)
muffinsforme
*
Sådan
laver du Mandel-æble muffins:
Knus
knækbrødet i en minihakker.
Bland
det sammen med sødemiddel, bagepulver, vaniljekorn og kanel.
Riv
æblet groft og rør det i dejen sammen med æg og ylette.
Hæld
dejen i små silikone-muffinsforme og kom de hakkede mandler ovenpå.
Bag
muffinsene i en varm ovn ved 200 °C i ca. 35 min.
Kalorier
| | 313
kcal |
Protein
| 16
g | (16
%) |
Kulhydrat
| 61
g | (63
%) |
Fedt
| 10
| (21
%) |
Kostfibre
| 8g
| |
Månedens
slanketip:
Du
bør spise mindst 20-25 gram fibre om dagen, for de både mætter og fremmer
fordøjelsen. Fibre får du bedst via grønsager, frugter og kornprodukter.
Kogebog.dk
har mange dejlige kage-opskrifter Se kageopskrifter her
Kilde: Hjemmets bedste MAD