Denne chokoladetærte er intet mindre end fantastisk – sprød tærtebund med en blød chokoladefyld og nougatstykker
og hasselnøddekerner på toppen
Tilberedningstid:
ca. 40 min. Bagetid: ca. 25 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser:
Bunde:
200 g smør
200 g hvedemel (3½
dl)
175 g sukker (2 dl)
3 spsk kakao
Fyld:
150 g mørk chokolade
2 æg
180 g sukker (godt 2
dl)
150 g smør
Pynt:
Nougatstykker,
hasselnøddekerner
* Tilberedning:
1. Findel fedtstoffet i melet og bland sukker og kakao i.
Saml dejen og del
den herefter i fire portioner.
2. Læg bagepapir på
bageplader og aftegn 4 cirkler herpå, hver
med en diameter på 20 cm.
Tryk og rul dejen ud
inden for hver cirkel.
3. Bag bundene ved
200 °C i ca. 12 min.
Løsn dem fra papiret
mens de endnu er varme.
4. Smelt chokoladen
i vandbad.
Tilsæt æg og sukker og pisk godt til sukkeret er smeltet og
cremen er let og
luftig.
Rør smørret blødt og
rør det i chokoladeblandingen.
5. Fordel cremen på
de 3 af bundene og læg dem sammen med den 4. bund ovenpå.
Pynt med små
nougatstykker med en valnøddekerne på hver.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolade
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.