Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: ca. 20
min. Kogetid: 20 min. Middelsvær at lave. Retten er dyr. (4 personer)
# Ingredienser til Andebryst
med grønsagsbearnaise:
800 g andebrystfileter
groft salt
Grønsagsbearnaise:
1 gulerod
1 lille båd selleri
½ porre
2 spsk vindruekerneolie
3 skalotteløg
3 dl hønsebouillon
2 spsk bearnaiseessens
1 spsk friske estragonblade eller estragon i lage
salt og peber
* Sådan laves Andebryst
med grønsagsbearnaise:
- Rids andebrystfileterne på skindsiden. Gnid dem med salt.
- Læg dem på en varm pande med skindsiden nedad og steg dem
8-10 min. og 6-8 min. med kødsiden nedad.
Herefter skal de hvile 4-5 min., før de skæres ud.
- Tilsæt hønsebouillon og lad det småkoge 10 min.
- Hæld grønsagsblandingen i blender og tilsæt
bearnaiseessens og estragon.
Smag til med salt og peber, så snart en ensartet, luftig
konsistens er opnået.
Saucen kan også piskes jævn med håndmixer eller piskeris.
Anretning:
Skær andebrystfileterne i skrå skiver og anret dem på fad
eller tallerkener.
Kom lidt grønsagsbearnaise ved og server resten til.
Server fettuccine, ris eller kartofler til.
Tips: Grønsagsbearnaisen kan rundes af med lidt smør, der
piskes i lige før servering.
Se flere
opskrifter med And
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------