Små lækkerier af æggehvide, sukker og kokosmel. Hvis du har æggehvider til overs, er det den
bedste måde at udnytte dem på
Til 50 stykker. Tilberedning:
40 min.
# Ingredienser
4 æggehvider
1 nip salt
1 brev vaniljesukker
(10 g /ca 1 spsk)
70 g sukker
70 g flormelis
3 spsk limesaft
250 g kokosmel
2 tsk reven limeskal
(økologisk)
1 tsk Maizena
Bageoblater (5 cm Ø)
* Tilberedning
1. 4 æggehvider og 1 nip salt piskes meget
stive med piskerisene på elpiskeren.
Lad 1 brev
vaniljesukker (10 g /ca 1 spsk), 70 g sukker og 70 g flormelis risle i.
Pisk videre i 3
minutter, til der er en cremet, men også fast dej.
2. 3 spsk limesaft røres i.
250 g kokosmel og 2
tsk reven limeskal røres sammen med 1 tsk Maizena, og i to portioner vendes det
i æggehvidemassen.
Bageoblater (5 cm Ø)
lægges på pladen.
De kan udelades,
hvis de ikke kan fås, men læg i så fald bagepapir på pladen.
Sæt dejen på pladen
med 2 teskeer.
3. Kagerne bages i den forvarmede ovn ved 160 °C
i 14-16 min (varmluft 150 °C) i 10-12 min. til de begynder at blive brune, så
tages de ud af ovnen og sættes med en paletkniv til afkøling på en rist.
Energi pr. makron: 1
g protein, 3 g fedt, 4 g kulhydrater = 47 kcal (197 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.