Logo

Varme ostestænger - prøv Kogebog.dk i dag 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Varme ostestænger - prøv Kogebog.dk i dag 💘 

 
Ostestangen gik sin sejrsgang i 1980'erne. Denne opskrift på ostestang er tæt på den originale version. Her en variation med et italiensk inspireret fyld
4-6 pers.

 
# Ingredienser
4 plader frossen butterdej
1 mellemstort hakket løg
25 g smør
100 g hamburgerryg i fine strimler
100 g revet mild Danbo 30 %

 
* Tilberedning
Læg 4 optøede plader sammen 2 og 2 i længderetningen, lidt over hinanden, og
rul dem ud, (12x30 cm).
Svits løget i gyldent smør.
Fordel løg og hamburgerryg på pladerne. Drys med revet ost.
Buk kanterne ind ca. 2 cm hele vejen rundt.
Bag ostestængerne midt i ovnen i ca. 15 min ved 225 °C.
Serveres varme.

 
Tips: Har du en rest ost i køleskabet, er det en god ide at rive den, evt. fryse den.
Kan senere anvendes til gratinering, fx over grønsager og fisk, eller som tilbehør
til supper og spaghettiretter.

Kan også serveres sammen med Salatbar

 
Se alle de bedste opskrifter med Butterdej

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.078 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her