Der er to ting, der
taler for denne sauce. Det er afstressende at rive tomater. Og den smager som
en åbenbaring - Du får succes med denne opskrift 😎
Til 4 portioner. Tilberedning:
30 min.
# Ingredienser
500 g modne, faste
stilktomater
1 rødløg
8 spsk olie
2 spsk paprikapasta
(fx ajvar)
salt og peber.
400 g spaghetti
1 bundt basilikum
40 g høvlet parmesan
* Tilberedning
1. 500 g modne, faste stilktomater rives på den
grove side af rivejernet, indtil det kun er skrællen, der er tilbage.
Det er nemmest, hvis
du sætter rivejernet i en skål og river tomaterne med et fast tryk.
1 rødløg skæres i
små terninger.
8 spsk olie og 2
spsk paprikapasta røres i tomatmassen.
Der krydres kraftigt
med salt og peber.
2. 400 g spaghetti koges efter anvisningen på
pakken.
Bladene af 1 bundt
basilikum rives i grove stykker.
Vandet hældes fra
spaghettien, og den blandes straks med den kolde tomatsauce.
Basilikum vendes i,
og der drysses med 40 g høvlet parmesan.
Energi pr. portion:
17 g protein, 27 g fedt, 73 g kulhydrater = 606 kcal (2537 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.