Stegt andebryst er utroligt lækkert. Denne opskrift er en
mere moderne udgave af den klassiske and med tilbehør, og den fungerer rigtigt
godt.
Arbejdstid: 45 minutter. Koge/stegetid: 25 minutter. Ikke
fryse-egnet. 1 person
#
Ingredienser til Andebryst med sprødt tilbehør:
120
g stegt andebryst
5 g
fedtstof til stegning
salt
og peber
Marinade:
1 tsk
lys balsamicoeddike
1 tsk
vand
Sukker,
Multisød eller sukrin efter smag
50
g radiser i skiver
5 g
sesamfrø
150
g sugarsnaps ærter
5 g
olie til stegning 30 g brød
*
Sådan
laver du Andebryst med sprødt tilbehør:
Skær
skindet fra andebrystet med en skarp kniv.
Varm
fedtstoffet op på en varm pande.
Steg
andebrystet ved middelvarme i ca. 10-15 minutter på hver side.
Krydr
med salt og peber og hold andebrystet varmt, mens det hviler lidt.
Bland
alle ingredienserne til marinaden sammen.
Kom
radiserne i og lad dem stå og trække i marinaden.
Rist
sesamfrø på en tør pande.
Skær
sugarsnaps over på skrå.
Svits
sugarsnaps et kort øjeblik i olie på en varm pande.
Hæld
marinaden fra radiserne og bland dem sammen med sesamfrø og sugarsnaps.
Skær
andebrystet i tynde skiver og server dem sammen med salaten og brødet.
Tips:
Andebrystet smager dejligt både kold og varm.
Kom
appelsinfileter i salaten.
Kalorier
| | 339
kcal |
Protein
| 379
| (43
%) |
Kulhydrat
| 249
| (30
%) |
Fedt
| 11
9 | (27
%) |
Kostfibre
| 39
| |
Opskriften
er bedst i test: 5 kokkehuer når alle kokkene er i køkkenet.
Kilde: Hjemmets bedste MAD