Logo

Spaghetti med oliven og kapers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti med oliven og kapers 

 
Der er et anstrøg af Grækenland i denne dejlige pastaret. Her er alle de bedste opskrifter samlet – se også menuforslag
Forberedelsestid: 20 min. Tilberedningstid: 20 min. Kuverter: 6-8

 
# Ingredienser
2 spsk ekstra jomfruolie
3,7 dl rasp
1,2 dl yderligere olie
3 fed hvidløg finthakket
45 g afdryppede og finthakkede ansjoser (fra dåse)
300 g udstenede, finthakkede sorte oliven
500 g flåede, hakkede bøftomater eller aflange tomater
2 spsk kapers
500 g spaghetti

 
* Tilberedning
1. Opvarm olie i en mellemstor gryde.
Tilsæt rasp og svits den under konstant omrøring, indtil den er gylden og sprød.
Tag den op af gryden og stil den til afkøling.

 
2. Tilsæt den ekstra olie i gryden og varm den op i 1 min ved jævn varme.
Tilsæt hvidløg, ansjoser og oliven og svits det i 30 sekunder.
Tilsæt tomater og kapers og svits det uden låg i omkring 3 min.

 
3. Kog spaghettien i kogende vand, indtil den er mør. Lad den dryppe godt af.
Tilsæt tomatblanding og rasp og vend det godt. Server det straks.

 
Prøv sammen med:
Hovedret: Fisk med koriander
Dessert: Zuccotto

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her