Disse souffléer med
appelsinsmag bliver så stabile, at de kan tages ud af formene og serveres på et
fad. Gæsterne bliver garanteret imponerede, når de får denne smukke lille
dessert.
Tid: 40 min, heraf
12-15 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
1½ dl yoghurt
naturel
2 æggeblommer
1 dl sukker
1½ spsk Maizena
1 spsk appelsinlikør
2 æggehvider
1 ds. (800 g)
ferskner
citronmelisse
flormelis
* Fremgangsmåde
1. Rør yoghurten
luftig sammen med æggeblommer og sukker.
Tilsæt Maizena og appelsinlikør.
2. Pisk æggehviderne
til fast skum og vend dem i.
3. Fyld små, smurte
ovale muffinsforme ½ med dej.
4. Stil formene i en
lille bradepande med vand.
5. Bag souffléerne i
en 225 °C varm ovn i 12-15 min.
6. Tag souffléerne
ud af formene straks.
Server med
ferskenbåde og citronmelisse.
Sigt gerne lidt
flormelis over souffléerne.
Tips: I stedet for ferskner kan du bruge mango,
pære eller papaya.
Frugterne skal blot
være godt modne.
Se alle de bedste opskrifter med Dessert
Se alle de bedste opskrifter med Is og sorbet
Se alle de bedste opskrifter med Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------