Mælk med kaffe og knust is. Frapé er navnet på en kold, pisket kaffedrik, der stammer fra Grækenland. I drikken indgår frysetørret
pulverkaffe, mælk og som oftest en art sukker. Frapé serveres og nydes især på
barer i de hede eftermiddagstimer - over en hyggelig snak i venners lag.
2 glas
# Ingredienser
6 isterninger
3 dl mælk
1½ tsk frysetørret pulverkaffe
2½ spsk brun farin
* Tilberedning
Kom isterninger og de øvrige ingredienser i et blenderglas.
Blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. eller til isen
er knust.
Smag frapéen til og fordel den i 2 kolde glas.
Server straks, evt. med tykke sugerør.
Se alle de bedste opskrifter med Kaffe
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.