Opskrift på nemme og hurtige boller, der ikke skal hæve.
Dejen laves med bagepulver, den er nem at håndtere, og de bages straks.
1 brød.
Tilberedningstid: ca 1 time
# Ingredienser
350 g (ca 6 dl)
hvedemel
4 tsk bagepulver
1 tsk salt
85 g (1 dl) melis
100 g rosiner
2 æg
1½ dl mælk
4 spsk mørk sirup
50 g smør
* Tilberedning
1. Smør en lille
brødform.
2. Sigt mel,
bagepulver, salt og sukker ned i en stor skål.
Bland rosinerne i.
3. Pisk æggene
sammen, tilsæt mælk og sirup samt det smeltede smør og rør det i melet.
4. Når dejen er
jævn, hældes den i formen og bages ved 200 °C i ca 45 min.
Laver du boller af
dejen er bagetiden 20 min.
5. Vend brødet ud på
en bagerist, så det kan køle.