Pandestegte skrubber med persillesmør - ren retro. Fantastisk
opskrift. Friskfangede skrubber smager fantastisk. Her med et enkelt tilbehør
som nye kartofler...
Til 4 personer.
# Ingredienser
4 skrubber
100 g rugmel
150 g smør
salt og peber
½ dl kapers
½ dl citronsaft
1 dl hakket persille
1 citron
Tilbehør:
Aspargeskartofler
* Tilberedning
Vend de rensede
skrubber i mel og steg dem gyldne i 50 g smør.
Tag skrubberne af
panden, læg dem i et fad og krydr dem med salt og peber.
Kom resten af
smørret på panden.
Lad det bruse af og
tilsæt så kapers, citronsaft og persille.
Kog op og hæld
saucen over skrubberne.
Pynt med citronbåde
eller citronfileter uden skal og skind.
✅ Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
INFO: Skrubben er en fisk i familien af højrevendte
fladfisk. Familien kaldes også Flynderfamilien eller Rødspættefamilien. Normal
længde er ca. 30 cm. men der ses eksemplarer med en længde på indtil 50
centimeter. Vægten kan være op til 3 kg. Rødspætten er nært beslægtet med
Skrubben, og de to arter får afkom med hinanden.