Logo

Vinter minestrone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vinter minestrone

 
Der er både masser af smag, vitaminer og god varme i denne suppe. Retten er et kæmpe hit  Vores opskrift er nem og giver en dejlig smagfuld ret
4 personer. Koge-/stegetid: ca 45 min.

 
# Ingredienser
1 pk. lufttørret skinke (ca. 80 g)
2 spsk olie
1 fed hvidløg

3 stilke bladselleri 
3 gulerødder

1 løg (det hvide)
3 porrer

300 g pastinak
1 dl hvidvin

1 ds. hakkede tomater,
1 ds. kidneybønner

1 liter vand
krydderbuket (1 chili, 2 laurbærblade, 2 stilke timian og det grønne af 1 porre)
salt og peber

 
Tilbehør: italiensk brød, gerne smurt med oliventapenade

 
* Tilberedning
1. Skær skinken i smalle strimler, og svits dem i lidt olie.
Tilsæt presset hvidløg, snittet bladselleri, skivede gulerødder, hakket løg, skivede porrer og hakket pastinak.

Lad det hele blive gennemvarmt.
Hæld vinen ved, og lad den koge næsten væk.

 
2. Tilsæt hakkede tomater, skyllede kidneybønner, 1 liter vand og krydderbuketten.
Kog suppen i ca 20 min.

 
3. Fjern krydderbuketten, og smag til med salt og peber.
Server med det foreslåede tilbehør.

 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 6.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her