Logo

Pasta med kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med kødsauce

 

Er I kun to personer, så læg halvdelen af kødsaucen i fryseren, til en nem middag i næste uge. Du kan bruge den til både lasagne, pizza, tortillas og som fyld i en bagt kartoffel.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 30 min. Fryse-egnet. 4 personer

 
# Ingredienser til Pasta med kødsauce:
500 g hakket oksekød
2 spsk olie
1 løg
1-2 fed hvidløg
2 gulerødder
4 stilke bladselleri
rosmarin
1 glas rødvin
2 brikker purerede tomater
salt og peber
Tilbehør: fx spaghetti og parmesanost
*

 
Sådan laver du Pasta med kødsauce:
Pil og hak løg og hvidløg.
Skræl gulerødderne og skær dem i små terninger.
Rens bladselleristilkene og snit dem fint.

 
Brun kødet i en gryde med olie og tilsæt løg og hvidløg.
Lad det stege nogle min. og tilsæt så gulerod og bladselleri samt frisk eller tørret rosmarin.
Hæld rødvinen ved og lad den koge næsten væk.
Tilsæt tomaterne og lad saucen simre mindst 20 min.
Smag til med salt og peber.
Server fx med friskkogt spaghetti og parmesanost og evt. et persilledrys.

 
Pasta med kødsauce


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 8.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her