Forret. Arbejdstid: 20 min. Skal trække: ca. 15 min.
Afkøles: 1 time. Let at lave. Pris: Lav
# Ingredienser til Agurkesuppe,
kold:
2 store salatagurker
5 dl hønse- eller grønsags bouillon
5 dl yoghurt naturel
2 spsk olie
2 fed hvidløg
salt og peber
Pynt:
3 tomater
friske basilikumblade
* Sådan laves Agurkesuppe,
kold:
1. Skræl agurkerne, halver dem på langs og befri dem for
kerner.
Snit dem fint, drys dem med lidt salt og lad dem trække ca.
15 min.
2. Tryk agurkeskiverne fri for saltvand og kom dem i blenderen
sammen med den kolde hønse- eller grønsagsbouillon, yoghurten, olivenolien og
de pressede hvidløgsfed.
Blend eventuelt ad et par gange.
3. Smag suppen til med salt og peber og sæt den koldt, til
den skal serveres.
Pisk i den, straks før den hældes op.
4. Kom tomaterne i kogende vand ca. 1 minut, flå skindet af,
fjern kernerne, og skær tomatkødet i terninger.
5. Anret suppen i portionsskåle.
Drys tomatterningerne i og pynt med basilikumblade.
Tips: Server flutes eller smørristede
franskbrødsterninger, evt. krydret med hvidløg, til.
Se de bedste opskrifter med
Agurk
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at
lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------