Logo

Lammebov, udbening af

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammebov, udbening af 

 
Sådan udbener du din lammebov


Lammebov, udbening af 
1. Brug en skarp kniv.
Læg et langt snit ind til benet midt på bovens flade underside.


Lammebov, udbening af 
2. Skær og skrab det flade bovbladsben frit.


Lammebov, udbening af 

3. Vrid bovbladet helt af i leddet.


Lammebov, udbening af 

4. Skær nøglebenet frit, lad gerne skaftet blive siddende.

 

Se de bedste opskrifter med Lam

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 4.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her