En rigtig luksuspakke
med lækkert skaldyrsfyld. Indbydende og spændende ser de ud på fadet.
Det smager saftsuseme godt. Denne opskrift hitter netop nu!
Tid: ca 40 min. 4
pers.
# Ingredienser
CREPESDEJ:
3 æg
5 dl mælk
1½ dl hvedemel
½ tsk salt
1 spsk margarine
FYLD:
1 ds krabber (170 g)
1 ds rejer (200 g)
1 dl cremefraiche 18%
½ dl mager mayonnaise
2 tsk reven peberrod
PYNT:
1 porre (de yderste
par blade)
* Fremgangsmåde
1. Pisk æggene
sammen i en skål.
2. Tilsæt halvdelen
af mælken og derefter mel og salt.
Pisk dejen glat.
Tilsæt resten af mælken.
3. Smelt fedtstoffet
og rør det i dejen lige før pandekagerne skal bages.
4. Lad krabber og
rejer dryppe af.
Bland dem med
cremefraiche, mayonnaise og peberrod.
5. Skyl porren og
snit de yderste blade i smalle strimler.
Blancher dem et
øjeblik i kogende vand.
6. Opvarm panden med
lidt fedtstof.
Der skal kun
fedtstof på til den første pandekage.
Teflonpander kræver
intet fedtstof ud over det, der er i dejen.
7. Hæld ca ½ dl dej
på panden.
Bag kun den ene side. Læg en stor skefuld fyld på.
Saml pandekagen til
en bylt. Bind den til med en strimmel porre.
Stil dem på et fad.
8. Server med en salat.
Tips: Hvis du ikke vil binde crepesene sammen, kan
du rulle dem om fyldet.
Se alle de bedste opskrifter med Æg
Se alle de bedste opskrifter med Crêpes
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------